Ik ben Ruane en sinds Januari 2022 ben ik de trotse eigenaar van Hondentrimsalon de Hooiberg. Gelegen aan de rand van Dedemsvaart en goed bereikbaar vanaf Dedemsvaart en Ommen. De trimsalon dankt haar naam aan de locatie. De trimsalon is gelokaliseerd onder de hooiberg waar vroeger een koeienstal zat.

Zelf woon ik in Ommen met mijn man en onze 2 honden, een maltezer en een poedel.

Bij ons huis was geen geschikte plek om een trimsalon te beginnen, gelukkig kreeg ik een ruimte aangeboden bij mijn schoonouders. Deze is inmiddels helemaal verbouwd.

Ik heb eerst een opleiding diermanagement gevolgd en ben via stage in aanraking gekomen met een trimsalon. Ik was meteen verkocht! Na mijn opleiding heb ik de trimopleiding bij het Huisdier Kennis Instituut gedaan. Hier ben ik in september 2019 geslaagd en nu kan ik dan eindelijk mijn droom verwezenlijken. Ik vind het geweldig om de hond met veel respect te behandelen en weer prachtig met het baasje mee te geven.